Click here for Myspace Layouts

Friday, 22 March 2013

Beeeennnnciii kaaauuuuu !

Assalammualaikum .
Haiii kawan-kawan .
Hariii niii tibe-tibe nak update blog coz da lamee tinggal kan blog ni .
Sorryyy , dan ade story baru yang buad hati aku sakit tersangat-sangat .
Eyra betul-betul tak sangka yang FARID , HACK fb eyra yang no. 2 
(CT NAJIRA)
Kita penah couple selama 1 tahun 10 bulan .
baru sekarang kau nak mengaku ?
Ape yang kau dendam sangat sampai fb aku tuh kau hack ?
SUMPAH , aku sedih sangat-sangat sebab kau sanggup buat macam ni .
Thanks sangat-sangat laaa .
Dulu masa fb aku kena hack , aku syak kau yang buat .
Kau tak mengaku kan , apesal ? Takotkan ?

Bilaa kita daa putuss ni , baru laaa kauu nak mengakuu yangg kau buat kan .
Memang sial laa kau , tuh ke tanda kau sayang n cinta aku bagai ?
Kau memang KAKI KENCING punya oranggg ! 
Tak boleyy dipercayai , semogaa ALLAH balas ape yang kau dah buat kat aku .
Sekarang aku janji dengan diri aku , kalau kau mintak rujuk balik ,
Soryyy tuhh say , KAU BOLEY PERGI MAMPOS !
Aku taknak rujuk dengan orang yang sial macam kau .

Sedihh akuu dengan perangai kauu yang busuk hatii kat aku .
Kau tunggu jelah pembalasan dari ALLAh .





No comments:

Post a Comment