Click here for Myspace Layouts

Saturday, 19 January 2013

Kembali Padamu

Assalammualaikum kawan-ii .
Semalam 19/1/2013 Farid call iraaa balik .
Farid call iraaa at number rumah iraaa .
Tarikh tuh sepatutnya ,hari anniversary kita orang 1 tahun 8 bulan .
Masa tuh pulak , iraaa baru bangun tidur .
And tiba-ii dia tanye pagi tuh iraaa keluar pegi mana .
Iraaa cakap la yang iraa hangout pi MELAKA TOWN .
Pastuu macam-ii la dia tanye , keluar nan sape la, laki ke perempuan la .
*Tanye soalan macam tuh , macam risau la pulak .
Padahal kitaa orang tak COUPLE pon .

Tak lama pastuu iraaa malas nak bergayot kat phone rumah .
Iraaa suruh laa dia call number celcom yang dia beli untuk iraaa tu .
Lepas iraaa on number celcom tuu , Farid pun call .
Lepas borak-ii kosong , tiba-ii Farid tanye pasal Zarul .
Dia tanye sama ada iraaa betul-ii sayang Zarul ke ape .
Mase tuu pulak iraaa baru COUPLE dengan Zarul .
So , iraaa jujur perasaan sayang tuu memang ada tapi tak banyak laaa.
Sebab kita orang baru lagi kan , tak kan pas COUPLE da sayang tahap gila an .
Tipuww laaa kalau macam tuuu .

Lepas tuu , Farid tanye lepas iraaa nan dia putus ade ke tak iraaa buat perangai tak elok .
Iraaa pun jujur la , lepas iraaa putus nan Farid iraaa asyik kuar malam .
Iraaa buat semua tuu sebab macam diri iraaa ni tak ade orang larang .
Sebab tuh laaa iraaa jadi macam ituuu . 
Bilaa iraaa cakap nan farid pasal hal tuh , Farid marah-ii iraaa.
*Iraaa pun pelik , Farid ni kenapa ?
Then Farid minta COUPLE nan iraaa balik sebab dia nak jage iraaa.
Dia tak nak iraaa osak dengan buat perangai macam tuu .

Dalam masa yang sama , iraaa pulak masih sayangkan Farid .
Iraaa pun terimaaa laaaa .
*Adakah keputusan iraaa salah haaa kawan ?
Iraaa pun minta putus dengan Zarul sebab hal ni .
*Sumpah ! Iraaa rasa bersalah sangat .
*Zarul , iraaa mintak maap sangat-ii .
Iraaa harap lepas ni , tiada masalah lagy dengan Farid .
Iraaa betul-ii sayangkan dia . Iraa harap dia pun sama . 
Okehh laaa kawan . Thats all .
Assalammualaikum . =)



No comments:

Post a Comment