Click here for Myspace Layouts

Friday, 22 March 2013

Beeeennnnciii kaaauuuuu !

Assalammualaikum .
Haiii kawan-kawan .
Hariii niii tibe-tibe nak update blog coz da lamee tinggal kan blog ni .
Sorryyy , dan ade story baru yang buad hati aku sakit tersangat-sangat .
Eyra betul-betul tak sangka yang FARID , HACK fb eyra yang no. 2 
(CT NAJIRA)
Kita penah couple selama 1 tahun 10 bulan .
baru sekarang kau nak mengaku ?
Ape yang kau dendam sangat sampai fb aku tuh kau hack ?
SUMPAH , aku sedih sangat-sangat sebab kau sanggup buat macam ni .
Thanks sangat-sangat laaa .
Dulu masa fb aku kena hack , aku syak kau yang buat .
Kau tak mengaku kan , apesal ? Takotkan ?

Bilaa kita daa putuss ni , baru laaa kauu nak mengakuu yangg kau buat kan .
Memang sial laa kau , tuh ke tanda kau sayang n cinta aku bagai ?
Kau memang KAKI KENCING punya oranggg ! 
Tak boleyy dipercayai , semogaa ALLAH balas ape yang kau dah buat kat aku .
Sekarang aku janji dengan diri aku , kalau kau mintak rujuk balik ,
Soryyy tuhh say , KAU BOLEY PERGI MAMPOS !
Aku taknak rujuk dengan orang yang sial macam kau .

Sedihh akuu dengan perangai kauu yang busuk hatii kat aku .
Kau tunggu jelah pembalasan dari ALLAh .





Saturday, 19 January 2013

Kembali Padamu

Assalammualaikum kawan-ii .
Semalam 19/1/2013 Farid call iraaa balik .
Farid call iraaa at number rumah iraaa .
Tarikh tuh sepatutnya ,hari anniversary kita orang 1 tahun 8 bulan .
Masa tuh pulak , iraaa baru bangun tidur .
And tiba-ii dia tanye pagi tuh iraaa keluar pegi mana .
Iraaa cakap la yang iraa hangout pi MELAKA TOWN .
Pastuu macam-ii la dia tanye , keluar nan sape la, laki ke perempuan la .
*Tanye soalan macam tuh , macam risau la pulak .
Padahal kitaa orang tak COUPLE pon .

Tak lama pastuu iraaa malas nak bergayot kat phone rumah .
Iraaa suruh laa dia call number celcom yang dia beli untuk iraaa tu .
Lepas iraaa on number celcom tuu , Farid pun call .
Lepas borak-ii kosong , tiba-ii Farid tanye pasal Zarul .
Dia tanye sama ada iraaa betul-ii sayang Zarul ke ape .
Mase tuu pulak iraaa baru COUPLE dengan Zarul .
So , iraaa jujur perasaan sayang tuu memang ada tapi tak banyak laaa.
Sebab kita orang baru lagi kan , tak kan pas COUPLE da sayang tahap gila an .
Tipuww laaa kalau macam tuuu .

Lepas tuu , Farid tanye lepas iraaa nan dia putus ade ke tak iraaa buat perangai tak elok .
Iraaa pun jujur la , lepas iraaa putus nan Farid iraaa asyik kuar malam .
Iraaa buat semua tuu sebab macam diri iraaa ni tak ade orang larang .
Sebab tuh laaa iraaa jadi macam ituuu . 
Bilaa iraaa cakap nan farid pasal hal tuh , Farid marah-ii iraaa.
*Iraaa pun pelik , Farid ni kenapa ?
Then Farid minta COUPLE nan iraaa balik sebab dia nak jage iraaa.
Dia tak nak iraaa osak dengan buat perangai macam tuu .

Dalam masa yang sama , iraaa pulak masih sayangkan Farid .
Iraaa pun terimaaa laaaa .
*Adakah keputusan iraaa salah haaa kawan ?
Iraaa pun minta putus dengan Zarul sebab hal ni .
*Sumpah ! Iraaa rasa bersalah sangat .
*Zarul , iraaa mintak maap sangat-ii .
Iraaa harap lepas ni , tiada masalah lagy dengan Farid .
Iraaa betul-ii sayangkan dia . Iraa harap dia pun sama . 
Okehh laaa kawan . Thats all .
Assalammualaikum . =)



Saturday, 12 January 2013

Single Aloneee

Assalammualaikum kawan-ii :(
Pada 11/1/2013 hari yang amat menyedihkan bagi iraaaa .
Sebabnye , iraaa da putus dengan Farid .
Mase tuhh petang kiteorang break .
3 jam kot iraaa menangis dalam bilik .
Tak kuar-ii dari bilik .
Sedih sangat-ii mase tuhhh , iraaa tak sangke nie yang akan jadi akhirnya .
Mungkin kiteorang memang betul-ii tak ada jodoh .
Takpe laaaa , iraaaa redhaaa jeeee .

Iraaaa terfikir jugaaaakk , macam da giveup nak bercintaaa lagi .
Tapii kawan selalu nasihatkan , Kumbang bukan seekor . 
Tapi iraaa takot dikecewakan lagi .
Iraaa taknak disakiti lagiii .
Iraa tak sangke ini yang akan jadi akhirnyaaa .
Iraaa sayang Farid sangat-ii , nape selama 1 tahun 8 bulan .
kekecewaan yang iraaa dapat ?
kenaaapeeeee ?

Sebelum kiteorang putus , hari-ii iraaa tunggu dia balik dari kerjaaa .
Bilaa iraa call dia siang , dia busyy .
Okeehhh iraaa paham . 
Bilaaa malam iraaa kol , keje lagi . Padahal dah pukul 10 time uh . 
Katenye OT , okehhh iraaa sabar lagy .
Esokknyee pulak alasan yang sama die bagi .
Kadang-ii die suruh iraaa call malam ,
Bila iraaa call die tidur . Sakitnye hatii iraaa , hari-ii macam ni .
Iraa gase macam tunggu buah tak jatohh jeee .

Iraa sedih sangat , ini balasan yang iraaa dapat .
Mungkin dia dah bosan dengan iraaaa .
Okehhh , itu keputusan Farid , iraa tak boleyy halang .
Iraaa akan cuba belajar terima kenyataan yang dah berlaku .
Kisah lame jangan di kenang lagi .
Kita bukak ceritaa baruuuu .
*Farid , sim yang ayied bagi kat iraaa tuhh , iraaa simpan .
kalau ayied nak , ayied pandai-ii laa carik iraaa .
number tuhh iraaa tak kan on lagiii .
Iraaa tak nak tunggu ayied lagi , cukup la tuh hati iraaa hancur .


Semogaa ayied bahagia dengan orang lain .
Semoga ayied jumpa orang yang betul-ii sayang kan ayied .
Mybee selama iraa kapel nan ayied , iraaa tak paham keadaan ayied .
Iraaa mintak maap laa okehhh . 
Okeehhh laaa . Tamat sudah cerita iraaa dengan ayied .
Assalammualaikum .